Medlemspresentasjon av Ragn-Sells Autopart avd. Voss | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Ragn-Sells Autopart avd. Voss

Sirkulærøkonomi siden 1979

 

Ragn-Sells Autopart ble etablert i 2022, og har avdelinger på Skedsmokorset, Auli, Kongsvinger, Voss og Sandeid. 

Avdeling Voss het tidligere Bjørke Bilopphogging og er etablert og har vært til stede siden 1979 på Bjørke industriområde rett utenfor Voss. Bjørke Bilopphogging ble overtatt av Ragn-Sells AS i 2016. 

I 2022 ble avdeling Voss innlemmet i Ragn-Sells Autopart AS. Avdelingen har gått fra å være et bilopphuggeri til å bli et profesjonelt bil-demonteringsanlegg. Vår drift er todelt med salg av brukte deler fra nyere forsikringsbiler og andre biler på den ene siden, og vrakbilmottak og miljøsanering på den andre siden; gjenbruk og gjenvinning hånd i hånd.

 

Delesalg - Gjenbruk

Vår kjernevirksomhet i dag, er gjenbruk av gode, originale brukte bildeler. Dette er i tråd med myndighetenes fokus på sirkulærøkonomi og det grønne skifte.
Salg av brukte deler kommer hovedsakelig fra innkjøpte delebiler fra forsikringsbransjen, men også fra andre biler vi mottar. Her kommer det et bredt spekter av biler, helt opp til årets modeller, og også el og andre ladbare biler. Vi driver omvendt produksjonsbedrift, og demonterer bilene slik at brukte deler kan gjenbrukes i andre biler.

Alle ansatte er kurset i håndtering av El-bil batteri. Dette er ett fokusområdet hos hele bransjen. 

 

 

Vi selger brukte deler til både profesjonelle verksteder og private kunder. Vi sender daglig deler til kunder over hele landet. Rask ekspedering og forsendelser er noe vi har lang erfaring med. 

 

 

Du finner vårt utvalg på www.rsautopart.no og de største fellesplattformene på internett. Ved å søke på bilens registreringsnummer får du opp deler tilgjengelig til din bil. Vårt dyktige salgsteam sitter klar til å behandle din ordre! Vi har til enhver tid ca. 90 000 deler på lager. I tillegg samarbeider vi med bransjekollegaer i hele landet for å kunne gi deg best mulig tilgang på brukte deler. 

 

Miljøsanering - Gjenvinning 

Vi er en av Vestland største vrakmottak, og miljøsanerer nærmere 1 200 vrakbiler hvert år i Voss. Behandling av kasserte kjøretøy er regulert i avfallsforskriften, og denne er igjen basert på EU direktivet om kasserte kjøretøy. Her er det krav til at 95 % av bilen gjenbrukes og gjenvinnes. For at vi skal oppnå dette må alle ressurser i bilen gjenbrukes eller gjenvinnes. Når vi mottar en bil, blir det først vurdert om det finnes brukbare brukte bildeler. For vrakbilene er snittalder høy. Dermed blir gjenbruksandelen på disse bilene noe lav, men gjenvinningsgraden likevel høy. Alle biler må inn til en omfattende miljøsanering hvor bl.a. alle væsker og farlig avfall blir fjernet i henhold til avfallsforskriften. 

 

 

Etter miljøsanering blir bilen presset og sendt videre til sortering og gjenvinning av ulike metaller hos våre godkjente samarbeidspartnere. Dette blir igjen til råmaterialer til nye produkter. Sirkulærøkonomi i praksis. Bilen din kan ende opp som ei ny gryte, en sykkel, kumlokk eller en lyktestolpe!

Avdeling Voss består av en flott gjeng på 6 fast ansatte, fordelt på salg, demontering, logistikk, miljø og administrasjon. Vi gjør vårt ytterste for å gi deg en god kjøpsopplevelse, og har en høy servicegrad for innhenting av vrakbiler.

 

 


Publisert 10.05.2023   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen