Medlemspresentasjon av Trondheim Bil-Demontering AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Trondheim Bil-Demontering AS

Over 30 år i bransjen og i stadig utvikling

Selskapet ble etablert i 1989 av Anders og Asta Skibnes. De startet smått med innkjøp av 4 biler og leide et lokale i Trolla. Det var tungt og komme i gang og det tok flere år før ting var oppe og gikk. I 1993/94 kjøpte Anders og Asta Skibnes en nedlagt fabrikk på Øysand i Melhus kommune. I 1996 ble Trondheim Bil-Demontering AS en offentlig godkjent mottaksplass, samme året som vrakpanten ble forhøyet. Vi mottok da 3500 biler på en 10 måneders periode. I dag er det generasjon 2 og 3 som eier familiebedriften.

 

Trondheim Bil-Demontering AS holder til midt i Norge, 20km utenfor Trondheim Sentrum. Med en sentral beliggenhet 4km sørvest for Klett. Dette er ett bindepunkt for trafikken fra Sør, Vest og Nord. Vi har 10 mål tomt og topp moderne lokaler nyoppført i 2018. 

 

Våre lokaler

 

Kjernevirksomheten vår er salg av brukte original deler og mottak av kasserte kjøretøy. Lageret teller 50.000 lagerførte deler. Vi håndterer rundt 2000 kasserte kjøretøy hvert år, hvorav ca. 400 av disse er forsikringsbiler. Hvert år registrerer teamet vårt på delelager 35.000++ nye lagerførte deler. Disse er nøye utvalgt og kvalitets kontrollert deler fra våre 2000 kasserte kjøretøy, som går gjennom systemet vårt årlig. 

 

Noen av våre lagerførte deler

 

Drifts og lagerbygningen er forholdsvis nyoppført og ble tatt i bruk tidlig 2018. Topp moderne anlegg med oppvarmet lager og verksted. Av sikkerhetsgrunner har vi ikke selvplukk avdeling og alle deler blir demontert av våre faglærte mekanikere. 

 

Vi er i dag 22 ansatte. 

7 på salg/kundemottak.

5 på delelager.

6 på verksted og miljøsanering. 

2 på post/pakking.

2 på maskinkjøring og henting av biler. 

 

Alle ansatte, med hver sin kunnskap er viktig for at arbeidshverdagen skal flyte som den skal. 

Vi har mange dyktige ansatte som jobber mot det samme målet - ha fornøyde kunder som kommer tilbake til bedriften.

 

Trondheim Bil-Demontering AS har stort fokus på innkjøp av riktige biler. Da spesielt elbiler. Alle delene går gjennom en kvalitetskontroll, før de lagerføres. Vi er opptatt av å ha høyt omløp på delene våre. Derfor forhånds registrerer vi delene til alle aktuelle biler, som står lagret på tomten vår. Lagerførte deler blir annonsert med gode bilder, info, delenummer.

 

Kvalitetskontrollering av deler før lagerføring

 

En stor andel av vrakbilene som kommer til oss, henter vi selv. Vi henter vrakbiler prisgunstig for kundene våre. Størsteparten av forsikringsbilene våre henter vi fra andre deler av landet. Alt fra Stavanger til Tromsø. 

 

Rask oppfølging av kunder, god service, hurtig levering og gode reklamasjonsordninger er svært viktig for at sluttbruker skal sitte igjen med en så god opplevelse som mulig. Vi sitter 2 mann som kontinuerlig svarer på kundeforespørsel på mail, 3 som svarer på telefon og 2 i kundemottak/telefon. Selgerne våre besvarer 250+ mail og 200+ innkommende telefonsamtaler på en vanlig dag. 

 

Bil-Demonterings bransjen er en grønn bedrift basert på gjenbruk av brukte bildeler og gjenvinning av stål og andre metaller. For å gjøre det lille ekstra prøver vi å hente ut så mye som mulig av deler som kan brukes om igjen, ikke bare fra forsikringsbilene våre, men også fra vrakbilene som går gjennom systemet. De ansatte i bedriften kurses jevnlig i aktuelle temaer for bransjen, noe som er viktig for en trygg og kompetent utvikling.

 

Trondheim Bil-Demontering AS er en offentlig godkjent biloppsamlingsplass. Vi er BD sertifisert, det er en HMS sertifisering gjennom NBF. 

 

www.trondheimbildemontering.no

 


Publisert 10.11.2021   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen