Nyhetsarkiv | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.

Nyhetsarkiv

Medlemspresentasjon av Aasen Bil-Demontering AS

Bedrifta har lagt stein på stein i den nydelige ishavsbygda Brandal, på Sunnmøre.


Medlemspresentasjon av Bjarne Johansen Bildemontering AS

Historien om hjørnesteinsbedriften som gradvis vokste seg frem til å bli en storhet innen bransjen.


Medlemspresentasjon av Jern og Metallomsetning AS

- I miljøets tjeneste, siden 1958. Jern og Metallomsetning AS har 63 års fartstid innen gjenvinningsbransjen, som en av de første i landet til å bli sertifisert biloppsamlingsplass


Er du miljøbevisst? Ref. «Sløsesjokket» på NRK TV

Vær miljøbevisst «Få utbetalt vrakpant» hos en av våre godkjente medlemsbedrifter i NBF.


Gjenbruk av bildeler

Gjenbruk av bildeler er viktig!


Medlemspresentasjon av Knoks Bildeler AS

Knoks Bildeler i Sandnes ble etablert i 1955. Bedriften har gått fra å være et bilopphuggeri til et profesjonelt bil-demonteringsanlegg. Vår drift er todelt med salg av brukte deler fra nyere forsikringsbiler på den ene siden, og biloppsamling & miljøsanering på den andre siden; gjenbruk og gjenvinning.


Medlemspresentasjon av Saggrenda Bilopphoggeri AS

Kongsberg, Buskerud, Viken, Østlandet finner du høggeriet vårt, eller rettere sagt, på nett finner du oss. Vi er verken et drop-in eller selvplukkshøggeri, men en nettbasert produksjonsbedrift av brukte bildeler fra «nyere» modeller, som leverer bruktdeler over hele landet til ålreite priser. For øyeblikket inne i tredje generasjon drift, og er per i dag 10 mann. Fem på ute-team (miljøsanering, deleproduksjon, demonteringsbestillinger fra biltomta, høgging, innkjøring, cargo-pakking), og fem på inne-team (salg telefon-mail-kundemottak, delemerking, lagerstyring, post-pakking, admin).


Medlemspresentasjon av Haldorsen A/S

Haldorsen AS er en bil demontering, som holder til i Sørreisa. Bedriften har 15 ansatte og omsatte i 2020 for ca 16 mill. Kjernevirksomheten er salg av brukte deler til snøscooter, ATV og bil


Medlemspresentasjon av Kaldheims Bildeler A/S

På ett industriområdet, mellom fjorder og fjell, ligger Kaldheims Bildeler A/S. I Vestlandsskjønne omgivelser finner vi det nesten 12 mål store området bedriften disponerer. Kaldheims Bildeler har utspring fra en godt forankret familiebedrift, der dentidens unge lærling har jobbet seg opp i systemet og er i dag medeier og daglig leder.


  • Det finnes ingen deler i listen