Nyhetsarkiv | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.

Nyhetsarkiv

Medlemspresentasjon av Bruktbildeler (Møre Bruktbildeler AS)

Vi befinner oss nå på Nord-Vestlandet. Omringet av storslått norsk natur av episke dimensjoner uten sidestykke der hvor bratte mektige fjell og smaragdgrønne fjorder går hånd i hånd i vårt lille beskjedne eventyr om hvor fantastisk det er å være her!


Medlemspresentasjon av Fet Bil AS

Alt fra til vraking av Bil og Bildemontering, til Lakk og Karosseri


Medlemspresentasjon av Atracco AS

Atracco AS er en del av Atracco Group AB som igjen eies av LKQ Corporation


Medlemspresentasjon av Bildemontering Nes AS

Bildemontering Nes ble etablert i år 2000. To gamle travere fra Bildemontering i Oslo bestemte seg for å begynne for seg selv.


Medlemspresentasjon av Ragn-Sells Autopart avd. Voss

Sirkulærøkonomi siden 1979


Medlemspresentasjon av Sunnfjord Bildeler AS Førde

Sunnfjord Bil ble etablert i en låve like utenfor Førde sentrum om høsten i 1976. Bilvrakene lå på toppen av et sandtak en god avstand unna.


Medlemspresentasjon av Rana Bilopphugging AS

-En bedrift i miljøets tjeneste ved Polarsirkelen.


Medlemspresentasjon av Trøndelag Bildeler AS Malvik

Med fokus på gjenbruk


Medlemspresentasjon av Trøndelag Bildeler Verdal AS

Snart 50 år med bildeler!


Medlemspresentasjon av Martiniussens Bilservice AS

Over 45 år i bransjen - Fokus på kvalitet og god kundeservice.


Medlemspresentasjon av Bil-Demontering Innlandet AS

11,5 mil nord for Oslo og 2,6 mil sør for Gjøvik ligger en liten bygd kalt Skreia. Her finner du Bil-Demontering Innlandet. Vi driver med demontering og salg av likeverdige deler fra skadde forsikringsbiler, ELV biler, mc og båter.


Medlemspresentasjon av Heddal Bilopphugging AS

Ikke er vi store. Ikke er vi særlig synlige. Fortsatt kaller vi oss bilopphuggere. Etter mange år med fokus på å bygge sten for sten og lønnsomhet, er vi Heddal Bilopphugging klare til å satse større. Det betyr blant annet at vi dobler bemanningen. Vi forsterker viktige fagområder med to nye bilmekanikere og egen markedsfører i år. Fortsatt skal vi bedrive bilgjenvinning med demontering av nyere biler, salg av brukte deler og forsvarlig sanering av bilvrak.


Medlemspresentasjon av Østfold Bildemontering AS

Østfold Bildemontering AS – I gjenbruksbransjen siden 1984


Medlemspresentasjon av Grønvolds Bil-Demontering AS

Vi holder til i Norges Toscana, Ringsaker på Hedmarken, med flate og duvende åser og enger i alle retninger. Pilgrimsleden til Nidaros passerer rett utenfor tomtegjerdet og i området finnes rikt kulturlandskap og gravhauger fra Vikingtiden.


Medlemspresentasjon av Skedsmo Bilopphugging AS

Skedsmo bilopphugging ble etablert i 1999, og har avdelinger på Skedsmokorset, Auli og Kongsvinger. Bedriften har gått fra å være et bilopphuggeri til et profesjonelt bil-demonteringsanlegg.


Medlemspresentasjon av Olas Bil A/S

Vi skal være en pådriver & en inspirator for framtidsrettet gjenbruk og gjenvinning!


Medlemspresentasjon av Bil & Maskinhuggeriet AS

Send your car to Hell!


Medlemspresentasjon av Hompen Dekk & Bil AS

I vakre Bjerkreim kommune, nær E39, finner du Hogger’n på Vikeså – Hompen Dekk & Bil AS


Medlemspresentasjon av Trondheim Bil-Demontering AS

Med god vekst og sentral beliggenhet, har Trondheim Bil-Demontering AS raskt blitt en av landets ledende aktører innen bil-demonterings bransjen.


Medlemspresentasjon av Bil1Din AS

Allerede i 1975 tauet Arne og Liva Brøndbo inn den første vrakbilen og startet Namdal bilopphuggeri på Skage. Målet i den tida var å få samlet opp bilvrak på godkjent tomt og på den måten unngå at skadelige væsker og materialer havnet i naturen, samt å få gjenvunnet metaller fra bilene.


Medlemspresentasjon av Rogaland Bildeler A/S

Med tilholdssted på 12 mål ute på Eigerøy tar vi årlig imot 2000 biler. Som en del av kystlinjen har vi sjøen ett steinkast ifra og der Aker Solutions er en av flere kjente nabobedrifter.


Medlemspresentasjon av Røsnæs Bilopphuggeri A/S

Røsnæs Bilopphuggeri - Eivind Røsnæs' livsverk. Lidenskap og hobby blir til en arbeidsplass. Etter en stygg bilulykke i 1968 var dommen klar. Eivind Røsnæs hadde brukket ryggen, blitt lam og kom aldri til å kunne gå igjen. "Du er for alltid lenket til en rullestol" var legenes dom. En tøff beskjed for 22 år gamle Eivind, som i tillegg til sin store bilinteresse og -hobby var odelsgutt på hjemgården. Tanken hans var klar - det ville bli vanskelig å skaffe jobb med en skade som han hadde fått, så da fikk han selv ta ansvar for å skape sin egen arbeidsplass.


Medlemspresentasjon av Aasen Bil-Demontering AS

Bedrifta har lagt stein på stein i den nydelige ishavsbygda Brandal, på Sunnmøre.


Medlemspresentasjon av Bjarne Johansen Bildemontering AS

Historien om hjørnesteinsbedriften som gradvis vokste seg frem til å bli en storhet innen bransjen.


Medlemspresentasjon av Jern og Metallomsetning AS

- I miljøets tjeneste, siden 1958. Jern og Metallomsetning AS har 63 års fartstid innen gjenvinningsbransjen, som en av de første i landet til å bli sertifisert biloppsamlingsplass


Er du miljøbevisst? Ref. «Sløsesjokket» på NRK TV

Vær miljøbevisst «Få utbetalt vrakpant» hos en av våre godkjente medlemsbedrifter i NBF.


Gjenbruk av bildeler

Gjenbruk av bildeler er viktig!


Medlemspresentasjon av Knoks Bildeler AS

Knoks Bildeler i Sandnes ble etablert i 1955. Bedriften har gått fra å være et bilopphuggeri til et profesjonelt bil-demonteringsanlegg. Vår drift er todelt med salg av brukte deler fra nyere forsikringsbiler på den ene siden, og biloppsamling & miljøsanering på den andre siden; gjenbruk og gjenvinning.


Medlemspresentasjon av Saggrenda Bilopphoggeri AS

Kongsberg, Buskerud, Viken, Østlandet finner du høggeriet vårt, eller rettere sagt, på nett finner du oss. Vi er verken et drop-in eller selvplukkshøggeri, men en nettbasert produksjonsbedrift av brukte bildeler fra «nyere» modeller, som leverer bruktdeler over hele landet til ålreite priser. For øyeblikket inne i tredje generasjon drift, og er per i dag 10 mann. Fem på ute-team (miljøsanering, deleproduksjon, demonteringsbestillinger fra biltomta, høgging, innkjøring, cargo-pakking), og fem på inne-team (salg telefon-mail-kundemottak, delemerking, lagerstyring, post-pakking, admin).


Medlemspresentasjon av Haldorsen A/S

Haldorsen AS er en bil demontering, som holder til i Sørreisa. Bedriften har 15 ansatte og omsatte i 2020 for ca 16 mill. Kjernevirksomheten er salg av brukte deler til snøscooter, ATV og bil


Medlemspresentasjon av Kaldheims Bildeler A/S

På ett industriområdet, mellom fjorder og fjell, ligger Kaldheims Bildeler A/S. I Vestlandsskjønne omgivelser finner vi det nesten 12 mål store området bedriften disponerer. Kaldheims Bildeler har utspring fra en godt forankret familiebedrift, der dentidens unge lærling har jobbet seg opp i systemet og er i dag medeier og daglig leder.


  • Det finnes ingen deler i listen