Medlemspresentasjon av Atracco AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Atracco AS

Atracco AS er en del av Atracco Group AB som igjen eies av LKQ Corporation. Atracco er et svært voksende foretak og ledende i Norden innen miljøvennlig bildemontering og salg av bildeler over internett. Virksomheten består av gjenvinning og salg av Bruktbildeler.

Atracco AS har tilgang til alle deler i Atracco system med 20 Anlegg i Norge og Sverige og gode logistikk løsninger som gjør det enkelt for å hente og sende deler mellom Norge og Sverige.

Atracco vokser i Norge, vårt hoved anlegg er i Moss, nytt anlegg i Bergen og vi jobber for fullt med å åpne portene på ett anlegg i Agder-Froland. 

 

 

Vårt hoved avdeling Atracco Moss, ligger 4 minutt fra E6 og Mosseporten. 

 

 

 

I 2022 håndterte vi over 1100 biler gjennom dette anlegget og vi har over 110 000 deler på lager per dags dato.

Det er 22 dyktige og kompetanserike ansatte i dette anlegget som jobber med prosessene mottak, sanering, kvalitetssjekk, demontering, registrering, lagring og salg av bildeler. 

Vårt salgsteam består av 5 dyktige selgere som håndterer alt fra forsikringstakster, verkstedforespørsler og henvendelser fra private kunder. 

Atracco Moss omsatte i 2022 for 50MNOK. 

 

 

Atracco Bergen er vårt anlegg nr.2 som åpnet portene 05.07.2023, med Atracco Bergen er vi enda nærmere våre kunder i Vestlandet og kan bistå med miljøvennlig håndtering av vrakbiler der vi gir nytt liv til mange bildeler til fordel for bileiere. 

Snart kan Sørlandet også ha glede av vårt service i Agder-Froland. 


Publisert 30.08.2023   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen