Medlemspresentasjon av Sunnfjord Bildeler AS Førde | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Sunnfjord Bildeler AS Førde

Sunnfjord Bil ble etablert i en låve like utenfor Førde sentrum om høsten i 1976. Bilvrakene lå på toppen av et sandtak en god avstand unna. 

I 1977 ble det innført vrakpant for utrangerte bilvrak, og Sunnfjord Bil fikk konsesjon for å utskrive vrakpant. Imidlertid ble plassen og forholdene etter hvert ulevelige, og i 1981 flyttet virksomheten til Øyrane, et industriområde i Førde. Der fikk de etter hvert et datastyrt lager, og Sunnfjord Bil vokste raskt. Sommeren 1987 måtte man flytte på nytt, denne gangen til Reset, hvor de endelig fikk en permanent tomt. Siden den gang har utviklingen gått raskt, og hovedbygningen har blitt utvidet 4 ganger, mens tomten har blitt utvidet én gang. Oddvar Strømsli er grunnleggeren av virksomheten.

 

Vi er i dag 15 ansatte. Vi har drevet bildemontering i over 40 år, hovedsakelig med salg av brukte bildeler, men vi har også autoriserte bilverksted som tilbyr mekaniske reparasjoner og EU-kontroll. Kombinasjonen av brukte deler og bilverksted gir oss en unik mulighet til å tilby våre kunder et svært konkurransedyktig tilbud lokalt. Vi kan her tilby alt fra enkle oljeskift til krevende motorbytte. Vi er en profesjonell aktør i bransjen, og vi er den største leverandøren av brukte bildeler i Vestland fylke. Vi tar imot 1000 til 1200 biler i året, og har til enhver tid mellom 400 og 500 delebiler tilgjengelig for demontering. Med vårt omfattende nettverk har vi tilgang til deler fra våre kollegaer over hele Norge. Våre dedikerte selgere gjør også sitt ytterste for å skaffe riktig del til våre kunder.

Uteområdet

 

Kundemottak

 

Demonteringshall

 

Lager

 

Verksted

 


Publisert 16.04.2023   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen