Medlemspresentasjon av Rana Bilopphugging AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Rana Bilopphugging AS

-En bedrift i miljøets tjeneste ved Polarsirkelen.


Rolf Hanssen startet med vrakmottak i Mo i Rana på 60-tallet. Mottak og lagring var da rundt deres private hus i Ildgruben, en mil utafor byen. Etter hvert som mengden vrak ble større, flyttet han mottaket til ett industriområde på Gruben. Driften ble da utvidet med transport, maskiner og bilberging. 

 

 

I den perioden jobbet alle fem sønnene i firmaet sammen med han, i tillegg var mora på kontoret. Rolf gikk dessverre bort i altfor ung alder i 1989.

I 1996 hadde vi vokst ut av plassen vi var på, og kjøpte ett større anlegg ca 300 meter fra det gamle. Samtidig ble Rana Bilopphugging AS stiftet. På det anlegget vi har i dag har vi 6 mål tomt og ca 2500 m2 bygningsmasse.

 

 

Hovedoppgaven vår nå er mottak av vrakbiler og kjøp og demontering av forsikringsbiler. Vi selger også nye bildeler. Brukte deler sjekkes og legges ut i basen «bruktbildel.no» med bilde og originalnummer. Vi sender varer over hele landet til fornøyde kunder.

 

 

Rana Bilopphugging AS kjøper/selger også skrap og metaller.

I dag er vi 3 brødre som eier selskapet og har ei søster som er på kontoret.

Freddy og Sten Roger har den daglige driften av bildemonteringen, og Geir Johnny tar seg av transportforretningen. Bildemonteringen har pr i dag 6 årsverk med utdannet personell for mottak og demontering av biler/elbiler.

 

 

Området er inngjerdet med biler til selvplukk, og er atskilt fra forsikringsbiler og forhåndsdemonterte biler. Bilene som kommer inn, blir fortløpende miljøsanert og merket, for de går ut på området. Vi tar imot ca 1200 biler i året!

Mo i Rana er for øvrig en by i rivende utvikling, Freyr bygger Norges første batterifabrikk, og ny storflyplass er under bygging og skal stå ferdig i 2026.

 


Publisert 10.03.2023   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen