Medlemspresentasjon av Heddal Bilopphugging AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Heddal Bilopphugging AS

Dobler bemanningen i 2022

Ikke er vi store. Ikke er vi særlig synlige. Fortsatt kaller vi oss bilopphuggere.

Etter mange år med fokus på å bygge sten for sten og lønnsomhet, er vi Heddal Bilopphugging klare til å satse større. Det betyr blant annet at vi dobler bemanningen. Vi forsterker viktige fagområder med to nye bilmekanikere og egen markedsfører i år. Fortsatt skal vi bedrive bilgjenvinning med demontering av nyere biler, salg av brukte deler og forsvarlig sanering av bilvrak.

 

Det er en livsstil for Torgeir Seljord å drive Heddal Bilopphugging, som han overtok for ca 25 år siden etter sin far. 

 

Med kontinuerlig økende omsetning og kun 3 ansatte har det vært hektiske dager, og løpende ben å se, hos oss Heddal Bilopphugging. Nå håper vi å beholde den solide arbeidsmoralen og gode kulturen, selv om vi øker bemanningen. At to bilmekanikere velger å starte hos oss, nå som markedet skriker etter den type kompetanse, har vi stor ydmykhet for. At vi også får inn en dame i arbeidsstokken ser vi på som en rikdom for arbeidsmiljøet.  

 

Når disse gutta møter deg via telefon eller i resepsjonen er du i de beste hender. Anders Seljord er bilmekaniker og 3. generasjon bilopphugger. Alexander Daniel Meyer Nilsen er Heddals tusenkunstner som kan bil, kjører kranbil og holder i den løpende driften. 

 

Først og fremst er Heddal Bilopphugging en bedrift med fokus på nyere biler. Det preger også vår bilpark som består av ca 400 biler der de aller fleste er under 10 år. Eiere av nyere biler kan spare store beløp ved å benytte brukte deler. Det ønsker vi å bidra til at de gjør. Videre er vi opptatt av rask og effektiv handel. Med gode transportavtaler, sentral beliggenhet i Sør-Norge og kun 10 mil fra Oslo, kan vi få varer levert på kort tid.

 

Bjørn Terje Kåsastul sørger fysisk for gjenvinning av biler. Han er et ja-menneske med stor kompetanse, lang erfaring og masse pågangsmot. Det betyr at han sanerer og demonterer uten stopp. Her i aksjon med å klippe katten.

 

Heddal Bilopphugging var relativt tidlig ute med bygging av et effektivt romslig lagerbygg. Fremover vil vi fortsette investeringene i bedriften med oppgradert verksted og ny saneringsstasjon. I tillegg gleder vi oss til å motta ny kranbil mot slutten av sommeren i år.

 

Etter over 20 år i reklamebransjen og et selvvalgt karriereskifte begynner Hanna Olaug Nessjøen å føle seg hjemme mellom reoler av bildeler.

 

Om vi vil fortsette å benytte bilopphugging i navnet er under drøftelse.  Uansett vil vi fremover jobbe for mer synlighet både digitalt og fysisk, så det blir lettere å finne oss. Du kan forvente å finne både ny nettside, ny grafisk uniform og mer aktivitet i sosiale medier i løpet av året. 

 

Arbeidsoppgavene står allerede i kø, og vi ser at samfunnet i økende grad ønsker brukte deler for å reparere sine biler. Det gleder et gammelt bilopphuggerhjerte. Vi er klare til å omstille oss for å møte markedet. Vi hos Heddal Bilopphugging ønsker nemlig å være med på å gjøre det lettere å velge brukte bildeler for bileiere i tiden fremover. 

 

 

Til venstre: Det største lageret på 1200 kvm. Her med reoler for motorer og girkasser. Til høyre: Den eldste lagerbygningen er innredet for å bevare karosserideler før salg. 

 


Publisert 20.06.2022   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen