Medlemspresentasjon av Haldorsen A/S | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Haldorsen A/S

HALDORSEN AS - 53 ÅR OG FORTSATT ATTRAKTIV  

Haldorsen AS er en bil demontering, som holder til i Sørreisa. Bedriften har 15 ansatte og omsatte i 2020 for ca 16 mill. Kjernevirksomheten er salg av brukte deler til snøscooter, ATV og bil

 

Velkommen til Haldorsen AS

 

Bedriften er en familieeid virksomhet, etablert som bilverksted i 1968. Nå 53 år senere driver vi Bil demontering. Vi er ISO-sertifisert etter standard for Kvalitet, Miljø og Arbeidsmiljø. Våre medarbeidere er opptatt av at vår drift skal være ren, trygg og med god kvalitet. Dette ønsker vi at våre kunder skal erfare ved at delene vi selger holder kvalitet minst som lovet.

Haldorsen AS har gjennom årene drevet bilverksted, bilsalg, avfallsplass med kontainerservice og i 1978 startet vi vrakmottak med bil demontering. I 30 år kjørte vi mobil presse og presset i hovedsak kjøretøy i Nord-Norge og Trøndelag. Fra 2020 har vi rendyrket Bil-demontering og avviklet de øvrige aktivitetene.

I dag kjøper vi rundt 450 kondemnerte kjøretøy fra avtalte forsikringsselskap. Disse danner i hovedsak grunnlag for vårt delesalg, både av snøscooter, ATV og bil. Vi har nesten 39.000 deler på lager. Våre medarbeidere har solid kompetanse innen sine fagområder. Vi utgjør et godt team med lidenskap for jobben vår, og vi er mest fornøyde når vi får gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Haldorsen AS er medlem av Norges Biloppsamleres Forening. For oss er det viktig at vi gjennom bransjen kan øke gjenbruk av deler. Når deler gjenbrukes reduseres behov for ny produksjon, som igjen gir en miljøgevinst og penger spart for forbruker. I tillegg beholder vi arbeidsplasser lokalt i Norge, siden ny produksjon stor sett foregår i andre land.

Vi legger ut våre deler på bruktdel.no og vår egen salgsportal https://www.haldorsen.no  

Brukt er smukt – velkommen til en god handel hos oss :)

 

Gutta i verksted

 

Noen av våre 39 000 deler

 

Vår scooter ekspert - Tommy

 

Vårt område i Sørreisa

 


Publisert 10.02.2021   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen