Medlemspresentasjon av Bil-Demontering Innlandet AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Bil-Demontering Innlandet AS

Likverdige deler; i miljøets tjeneste

11,5 mil nord for Oslo og 2,6 mil sør for Gjøvik ligger en liten bygd kalt Skreia. Her finner du Bil-Demontering Innlandet. Vi driver med demontering og salg av likeverdige deler fra skadde forsikringsbiler, ELV biler, mc og båter. 

 

I 1959 etablerte Gunnar Alm Toten Bilopphuggeri og kjøpte bygning og tomt som den gangen var Norsk Fruktmat A/S på Skreia i Østre Toten. Dette ble kjøpt fra kjøpmannen Thor Olaf Hannevig som er kjent fra Vinjesvingen under 2.verdenskrig. Gunnar begynte da med skrapjern, og etter hvert vrakbiler og delesalg; brukt og nytt. I 1994 tok hans sønn Tor Alm over bedriften og omgjorde det til A/S. Bedriften fikk så avtaler med forsikringsselskaper om kjøp av skadebiler. Det ble i den forbindelse etablert en egen tomt på 10 dekar på Kraby Industripark, kun med skadebiler. Delene fra skadebilene blir diagnosert, testet, vasket og sjekket nøye før dataregistrering og salg til private og verksteder over hele landet. I år har vi kjøpt i tillegg 20 dekar på vår avdeling på Kraby og satt opp ny lagerhall på 450kvm. Der skal det videre bygges en større fabrikk for håndtering og leveranse av likeverdige deler for å kunne øke prosentandelen for bruk av likeverdige deler til skadereparasjoner. 

 

 

Vi er i dag 11 ansatte med stort fokus på kvalitet, service og miljø. Vi har cirka 600 bil inn i året og har kapasitet til langt flere. Samtidig som vi har et stort nettverk med tilgang til deler fra våre kollegaer over hele Norge, Sverige, Danmark og Finnland. Vi har 19100 deler på eget lager. Vi gjør vårt ytterste for å skaffe tilveie rett del. 

 

 

Vårt mål er å kunne videre utvikle oss, med en ny fabrikk som har en stor demonteringshall, vaskehall og lager. Det er prosjektert egen hall for demontering av EL-biler, der det planlegges muligheten for å kunne åpne høyenergibatterier som har feil eller skader. Vi ser muligheten til å kunne reparere disse for igjen å kunne benytte disse til skadereparasjoner. Vi mener dette vil være en god miljøgevinst.

Vi vil effektivisere rask levering av likeverdige deler. Våre ansatte er engasjerte i utviklingen innen EL-bil og er godt kurset. Vi er fremtidsrettet og investerer i moderne diagnoseutstyr for å levere deler uten feil og mangler. 

 

 

 

HMS er i stort fokus hos oss, og av den grunn blir alle våre deler demontert av våre dyktige arbeidere. Vi er BD-sertifiserte, som dekker helse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Våre arbeidere har flere kurs i brann og sikkerhet, El-Bil og Hybrid. Vi er opptatte av at ungdom skal vite hva vi driver med, og tar inn utplasseringselever fra ungdomsskole og videregående. I tillegg tar vi inn person til arbeidsutprøvning. Vi disponerer biler til brannvesen for brannøvelser og andre formål. 

 

 

Bil-Demontering Innlandet håndterer salg over disk, telefon, egen hjemmeside, to databaser, Finn.no, Facebook og Instagram. Du finner oss på www.bdinnlandet.no og når oss på telefon +4761143440. 


Publisert 20.10.2022   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen