Medlemspresentasjon av Bildemontering Nes AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Bildemontering Nes AS

Bildemontering Nes ligger på Oppaker i Nes kommune

Bildemontering Nes ble etablert i år 2000. To gamle travere fra Bildemontering i Oslo bestemte seg for å begynne for seg selv.

Firmaet ble solgt våren 2021. Det kom da inn nye eiere som ikke har vært i bildemonteringsbransjen tidligere. Men flere ansatte som hadde vært en del av Bildemontering Nes ble med driften videre.

 

 

Vår kjernevirksomhet i dag er gjenbruk av gode, originale brukte bildeler. Dette er i tråd med myndighetenes fokus på sirkulærøkonomi og det grønne skiftet. Vi mottar mange biler i vårt mottak, men kjøper også en stor andel forsikringsbiler. Dette gir oss ett stort utvalg av brukte deler som igjen gir oss muligheten til å tilby våre kunder deler av ett bredspektret årsmodeller helt opp til dagens modeller. Vi har også el og andre ladbare biler.

Du finner ett stort utvalg av våre deler på www.vrakbil.no

 

 

Alle ansatte kurset etter behov og har også kurs i elektriske biler.

Bildemontering Nes ligger på ett industriområdet på Nes mellom Vormsund og Skarnes. På veien kan du stoppe innom herlige Sandgrunn for en middag.

Bedriften består i dag av ett kundemottak, verksted, delelager og saneringsplass. Vi er en trivelig gjeng med jenter og gutter som trives godt i lag. Og vi er alle ute etter å kunne tilby kundene en rask og hyggelig service og deler av god kvalitet. Vi samarbeider også med verksteder i omegn som har fokus på å kunne bruke om igjen brukte deler. Pr i dag har vi godt over 15000 deler på lager. Vi vraker over 2000 biler i året og satser mot nye høyder.

 

 

Bedriften er stadig under utvikling i omfang og areal for å kunne gi oss mer lagringsplass, en enda bedre arbeidsplass og en større effektivitet for å kunne tilby våre kunder enda mer utvalg av deler.

 

 

Vi gleder oss til fortsettelsen ved å utvikle vår bedrift og gjøre enda mer ut av gjenbruk. 

Vi takker alle våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører for ett godt samarbeid og ønsker alle en riktig god sommer!

Mvh Alle oss på Bildemontering Nes

Følg oss på www.vrakbil.no 


Publisert 10.06.2023   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen