Medlemspresentasjon av Grønvolds Bil-Demontering AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Grønvolds Bil-Demontering AS

GBD - Grønvolds Bil-Demontering AS

Gjenbruk og sirkulær økonomi siden 1992.

Vi holder til i Norges Toscana, Ringsaker på Hedmarken, med flate og duvende åser og enger i alle retninger. Pilgrimsleden til Nidaros passerer rett utenfor tomtegjerdet og i området finnes rikt kulturlandskap og gravhauger fra Vikingtiden. 

 

 

Selskapet ble etablert i 1992 av Jan Grønvold, som etter 15 år som biloppretter i farens firma Grønvolds Karosseriverksted, fant ut at det var på tide å prøve noe nytt. Jan bygget med nøysomlighet sten for sten gjennom mange år. Sønnen Tom Grønvold tok over som daglig leder i 2012. Vi bestemte oss i årene etter dette å satse ytterliggere med utvidelser av både tomt, verksted og lager. Samt flere satsningsområder som overhalte deler og mere fokus på eksport.

 

 

Grønvolds Bil-Demontering AS er i dag en av landets største mottaker av forsikrings-kondemnerte skadebiler med ca 1500 biler innløst av selskapene årlig. Dette i tillegg til ca 1100 vrakpantbiler gjør at vi er en av Norges største frittstående private aktører på tonnasje med ca 2600 biler gjennom anlegget årlig.

 

Vi gikk all-in på Elbil i 2015/2016 og har et av de beste kompetansemiljøene i Europa på elbil og høyenergi-batterier. Vi har demontert ca 700 nyere elbiler de siste årene og har opparbeidet et stort samarbeidsnettverk og kundeportefølje i land over hele verden innen både batterier og drivenheter.

 

 

Vi samarbeider også tett med de fleste forsikringsselskapene og store skadeverksted-kjeder og andre aktører innen gjenbruk av kvalitetskontrollerte karosserideler. Dette har ekspandert stort og utgjør den største salgsøkningen siste år. 

 

 

Vi tilbyr også overhalt motor, gir, kardang, turbo, bakstilling etc til svært fordelaktige priser levert fra de ledende aktører på området i Europa.

Vi er BD-Sertifisert og følger lover og forskrifter fra offentlige miljøinstanser, og tilstreber oss til enhver tid å drive på en mest mulig bærekraftig og miljøvennlig måte.

 

Vi og bransjen fikk god belysning i media i forbindelse med NRK serien sløsesjokket hvor vi fikk besøk av Christian Strand og Jan Thomas. Etter dette ble fokuset i bilbransjen virkelig satt i høysetet i forhold til dette med gjenbruk av brukte bildeler og bærekraft etc

 

 

Vi er i dag en god gjeng på 37 ansatte og forventet omsetning i 2022 er på ca 110 millioner. Dette er nesten 10-dobling av omsetning vi hadde for ca 10 år siden så veksten har vært enorm.

 

Alle våre deler kan enkelt søkes i på våre hjemmesider www.gbd.no i tillegg de fleste store nettbasene i både Norge og Sverige.


Publisert 15.04.2022   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen