Medlemspresentasjon av Bruktbildeler (Møre Bruktbildeler AS) | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Bruktbildeler (Møre Bruktbildeler AS)

Medlemspresentasjon av Bruktbildeler (Møre Bruktbildeler AS)

 

 

Vi befinner oss nå på Nord-Vestlandet. Omringet av storslått norsk natur av episke dimensjoner uten sidestykke der hvor bratte mektige fjell og smaragdgrønne fjorder går hånd i hånd i vårt lille beskjedne eventyr om hvor fantastisk det er å være her!

Grønn glød for gjenbruk 

Bruktbildeler er den stolte familiebedriften med sjel som lever og ånder for leveranser av brukte originale bildeler. Med den erfaringen og kompetansen vi har opparbeidet oss gjennom snart 40 år, er det for oss kvalitet fremfor kvantitet på det vi leverer som er helt avgjørende for å vinne frem tillitt til markedet. Dette innebærer både god kommunikasjon, riktig identifisering på etterspurte deler, riktig kvalitet til riktig pris med rask og sikker levering. 

For oss er det viktig at du som kunde skal føle deg trygg på at vi er her for deg hele veien. Med hele veien, mener vi ikke bare under «hele salgsprosessen», men også i tilfellet en reklamasjon måtte oppstå. 

 

 

Godt arbeidsmiljø, god service! 

Våre grunnleggende verdier i Bruktbildeler, er først og fremst å sikre en trygg og forutsigbar arbeidsplass. Der vi til enhver tid etterstreber for å opprettholde og videreutvikle et godt arbeidsmiljø, med gode og sikre arbeidsrutiner for alle våre ansatte. Vi tror at det å sørge for en arbeidsplass der alle er inkludert og føler seg verdsatt, vil skape en synergi effekt som slår positivt ut gjennom alle ledd og til syvende komme våre kunder til gode. 

 

 

Team Bruktbildeler

Vi er i dag 22 dyktige medarbeidere som jobber knallhardt for å kunne yte de beste tjenestene både for deg som privat kunde, for våre verkstedkunder og for våre DBS-partnere samt de krav som til enhver tid foreligger fra myndigheter og offentlige instanser. Bruktbildeler er en BD-sertifisert bedrift, tilknyttet bedriftshelsetjenesten og som jevnlig fører internkontroll med alt det som innebærer. Vi fører et strengt HMS regime og er opptatt av å til enhver tid opptre som en ryddig aktør ovenfor våre kunder, ansatte, samarbeidspartnere og det ytre miljø. Bruktbildeler er godkjent av miljødirektoratet som mottak og behandlingsanlegg for kasserte kjøretøy med statsforvalteren som tilsynsorgan. Virksomheten tar imot og miljøbehandler omlag 2.000 kjøretøy i regionen Møre & Romsdal årlig, der 450 av disse er nyere forsikringsbiler. Våre lagerhyller gir et utvalg på 84.000 leveringsklare bildeler. Ved utløpet av 2023 forventes det en års omsetning i overkant av 30 millioner. De siste årene har virksomheten hatt et stort fokus på å øke kompetansen blant personalet for å imøtekomme og innrette virksomheten etter de utfordringene vi står ovenfor i fremtiden. For å nevne noe, er Bruktbildeler i dag godt rustet med kurs og kompetanse til å kunne foreta diagnostisering, håndtering og behandling av litium-ion høyenergi batterier fra både el og hybrid biler. Bruktbildeler er også en godkjent lærebedrift innenfor reservedelsfaget og hjulutrustningsfaget. Vi har også et godt samarbeid og dialog med Borgund Videregående skole innenfor bilfag med intensjon om å rekruttere flere folk inn i den grønne bransjen. Virksomheten er også tilknyttet Norges Bilbransjeforbund og er en del av A-Deler Gruppen AS.

 

 

Historikk 

Møre Bruktbildeler AS profilert og omtalt nedenfor som Bruktbildeler, ble stiftet i 1985 og registrert som aksjeselskap i 1990 med et formål om å kunne drive med salg og leveranser av brukte originale bildeler. Selskapet eies av Geir Kåre Myren og Gottfried Gjørtz Giske med lik eierandel. Virksomheten ble først etablert på Eidsnes i Sula Kommune med tre ansatte og et få tall delebiler. I 1990 ble virksomheten utvidet og flyttet til Valgermo ved foten av Ørskogfjellet like utenfor Sjøholt med et tomte areal på 22 mål. Siden den gang har selskapet vokst og utviklet seg til å bli en ledende og solid aktør innenfor profesjonell bil– demonterings virksomhet med fokus på salg og leveranser av kvalitets kontrollerte brukte bildeler. 

I 2012 ble det etablert egen avdeling i Ålesund ved Breivika industriområde. Formålet var å få en bedre logistikk på de kasserte innleverte kjøretøyene slik at hovedanlegget på Valgermo kunne innrette mer fokus på demontering og behandling av nyere innløste forsikringsbiler i tillegg til å komme nærmere våre kunder. Avdeling Ålesund har i dag eget salgskontor, dekklager, dekk verksted, demonterings verksted og miljøsaneringsanlegg. 

 

 

Generasjonsskifte

 

 

 

Tjenester og kontakt informasjon

 

Våre frakt samarbeidspartnere: 

Innenriks:   

 

Utenriks:      

 

 

 

Åpningstider

Bruktbildeler Avd. Ålesund:    Man-Fre 08-16 | Lør Stengt

Bruktbildeler Avd. Ørskog:     Man-Fre 08-16 | Lør 10-14


Publisert 15.11.2023   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen