Medlemspresentasjon av Bil & Maskinhuggeriet AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Bil & Maskinhuggeriet AS

Send your car to Hell!

Bil & Maskinhuggeriet holder til på Hell i Stjørdal Kommune. Vi ligger mildt sagt i hjertet av Norge med kun 3 km avstand til E6, E14 og Trondheim Lufthavn Værnes. 

 

 

Grunnlegger Leif Birger Børseth startet med bilopphuggeri her i 1994 etter å ha drevet eget transportselskap i over 20 år. Transportselskapet ble solgt og fokus ble bilopphugging, på en plass det har vært bil-mottak helt siden 1977. 

I 2007 kom neste generasjon og dagens Daglige Leder inn i driften. Vi har hatt kontinuerlig utvikling. Men det er først de siste årene, med fokus på økt delesalg, at den største veksten har skjedd. Vi har egen nettside med alle deler og delebiler som er lett å søke i. Vi er i dag 7 ansatte men regner med en økning også på dette i årene som kommer.

Vi mottar litt over 1000 kjøretøy til demontering hvert år. Med vårt økende fokus på delesalg og kjøp av nyere skadebiler, satser vi på at antallet skal øke de neste årene. Vi har også satset på ansatte med god kompetanse innen elbil, nå når dette er blitt en stadig større del av vår hverdag. Vi henter skadebiler fra Kirkenes i nord til Lindesnes i sør. Dette gjør vi selv, eller via samarbeidspartnere.

For tiden driver vi å ruster oss opp for fremtiden, der nytt kundemottak er under oppføring og demonteringshall og lager er under oppgradering. Vi sender deler til hele landet, og flere ganger i uka går det også bildeler ut til andre steder i verden. Våre ansatte har høy egeninteresse innenfor faget, og kurses jevnlig. Vi er BD-sertifisert gjennom Norges Biloppsamleres Forbud.

www.bilogmaskinhuggeriet.no

 

 

 


Publisert 15.01.2022   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen