Medlemspresentasjon av Martiniussens Bilservice AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Martiniussens Bilservice AS

Over 45 år i bransjen - Fokus på kvalitet og god kundeservice

Martiniussens Bilservice AS startet opp i Spydeberg i Indre Østfold i 1976 med bilberging for Viking Redningstjeneste. Vi ligger ca. 40 minutter fra Oslo mot Sverige.

 

 

Martiniussens Bilservice ble i 1994 godkjent vrakbil oppsamlingsplass, og startet med salg av brukte bildeler. I 2009 startet firmaet påbygger verksted for lastebiler og kranverksted i Råde. Vi er leverandør av HMF kraner. I tillegg til dette har vi vrakbil-mottak i Råde. Saneringen og demonteringen foregår i Spydeberg. Vi er i dag 56 ansatte, derav 15 personer på bildemonteringen.  

 

Vi har en egen nyoppusset verkstedhall, hvor vi vasker, tester og for-demonterer alle biler som kommer inn. Det er disse bilene som gir deler til delesalget vårt. Alt blir lagt ut for salg på www.mabil.no og www.bruktdel.no. Vi har ikke selvplukk av deler, alt av deler demonteres fortløpende eller kommer fra lager.

Vi har ca. 34000 deler på lager per dags dato og ca. 400 biler stående klare for delesalg.  I 2021 hadde vi en omsetning på ca. 70 millioner.

 

 

Vårt mål er å levere likeverdige deler, med god kvalitet og gode garantivilkår.

Du kan levere inn følgende kjøretøy til oss: 

  • Personbiler inntil 3500kg 
  • Campingvogn 
  • Moped 
  • Motorsykkel

 

 

Vi har et godt samarbeid med flere andre bil-demonterings firmaer. Dette for å kunne skaffe kunder deler vi ikke har selv. Vi har avtale med flere forsikrings selskaper hvor vi kjøper kondemnerte biler, som vi igjen for-demonterer og legger ut deler for salg.

I hovedsak driver vi med salg av brukte bildeler, bilberging, påbygger/kran, og vi er godkjent ruteskiftverksted for personbil og lastebil.

 

Vi ligger i dag på samme sted som oppstart, Løvstad Industriområde i Spydeberg og påbygger/kranverksted i Råde. Og vi er en av Østlandets største innen bilberging og salg av brukte bildeler. Martiniussens Bilservice AS behandler ca. 2000 vrakbiler i året.

Alle ansatte på bil-demonteringen er kurset innenfor sanering av bensin/dieselbiler og håndtering elektriske kjøretøy.

 

Martiniussens Bilservice AS har et godt samarbeid med flere skadeverksteder og forsikrings selskaper. Alle disse er gode på å bruke likeverdige deler, og våre ansatte behandler daglig mange forsikringstakster, i tillegg til mekaniske verksteder og privatkunders forespørsler.

Vi har gode fraktavtaler og rask levering til hele Norge.

 

Som godkjent lærling bedrift, har vi per dags dato to lærlinger på bilbergingen. Vi har i tillegg en utplassert fra skolen på bildemonteringen.

 

 

Vi har stort fokus på grønn tankegang ved bruk av likeverdige brukte bildeler. Delene kan bestilles via telefon, mail eller i nettbutikken.

 

Vi har flere fokus områder hos oss. De aller viktigste for oss er for eksempel: 

  • Fokus på trafikksikkerhet i nærmiljøet. I den forbindelse deler vi ut refleksvester til skoler og barnehager i vårt område for å trygge barn som ferdes langs vei.
  • Årlig har vi også ulykke demonstrasjon for russen. Vi gir dem ett innblikk i hvor farlig høy fart er i trafikken, for dem selv og andre.
  • Vi er medlem av Fair Transport og er BD sertifisert gjennom Norges Biloppsamleres forbund som dekker helse, miljø og sikkerhet.    
  • Vi har stort fokus på et hyggelig arbeidsmiljø, og trygge omgivelser som ivaretar sikkerheten til de ansatte.

 

 

Besøk oss gjerne på www.mabil.no for bestilling av deler eller henting av vrakbil


Publisert 10.12.2022   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen