Medlemspresentasjon av Hompen Dekk & Bil AS | Nyheter | Brukte bildeler til din bil - Bruktdel.no

 
TIPS!
Husk at du alltid selv må sammenligne tekniske data på delen med din bil.
 

Medlemspresentasjon av Hompen Dekk & Bil AS

Hoggeren på Vikeså 

 

I vakre Bjerkreim kommune, nær E39, finner du Hogger’n på Vikeså – Hompen Dekk & Bil AS 

 

18 år gammel startet Kjell Arne Halvorsen opp ett eget firma ved navn Kjell Arnes Biltransport. Han baserte firmaet på diverse kjøreoppdrag. 

 

I juni-86 spurte Bjerkreim Bygdeblad Kjell Arne om dette kunne bli ett levebrød i framtiden. Den gang var han ikke sikker. Det var tilfeldigheter som førte til at han startet egen bedrift. Hans interesser og hobby ble bakgrunnen for oppstarten av det vi i dag kjenner som Hompen Dekk & Bil AS. 

Oppslag i Bygdebladet av Kjell Arnes Biltransport 

 

De første årene hadde han i tillegg budservice sammen med sin søster. Da budservice gikk dårlig investerte han mer i verksted for å rette driften mot salg av bildeler, motorsykkel- og mopeddeler, filter, batteri og olje.  

 

På begynnelsen av 1990-tallet streiket ryggen og han ble ryggoperert. Den gang var der ikke folk til å holde driften oppe. Hele bedriften ble lagt på is ett lite år, til han var kommet seg på beina igjen etter operasjonen. 

 

Etter 14 års drift, i 2000, var det bare 2,5 årsverk på Hompen. Det ble søkt om konsesjon for å drive oppsamling for bilvrak. Bilopphoggingen satte fart på Hompen. Bedriften har gradvis økt til det vi er i dag. 13 ansatte, med ca 9,5 årsverk og med ett aldersspenn fra 21 til 67 år.

 

Bilde til venstre - ansatte inne f.v: Ivanka Uzunova, Ansgar Jonassen, Kjell Ove Opsanger, Tone Halvorsen, Andre Eide, Kjell Arne Halvorsen, Ove Henning Østebø. Bilde til høyre - ansatte ute f.v: Matias Gjesdal, Andre Eide, Lenny Møller, Dirk Hickmann, Borislav Uzunov.

 

Driften i dag består av en stabil og effektivt arbeidsteam på 13 ansatte. Dette er fordelt ut på salg/administrasjon, logistikk, miljøsanering, demontering, sjåfører og vaktmester. 

 

Kjell Arne måtte rygg opereres igjen i 2006. Etter god vekst i bedriften var det da ingen problem å holde driften i gang, selv om han måtte ta seg en liten pause. 

Ryggen krangler ennå og han må muligens gjennom en ny ryggoperasjon i 2022. 

 

Hompen Dekk & Bil AS holder til i vakre Bjerkreim kommune rett ved foten av det flotte turområdet til Storafjellet. De som tar turen for å handle på Hompen anbefales å ta seg en tur opp å se på den flotte utsikten over Vikeså. Vi holder til rett ved hoved ferdselsåra E39, som gjør at frakt av deler er enkelt og ett stopp hos oss er like lettvint som ett stopp i matbutikken. 

 

Transport av biler med vår bilberger

 

Vi har et forholdsvis lite område til lagring av bil, så vi har en effektiv og kjapp prioritering for miljøsanering og demontering. Grunnet dette har vi ikke muligheter for selvplukk, men hjelper gjerne til og demonterer når vi har bil og del tilgjengelig. 

 

Pressing av biler

 

Vi har i alle år drevet med brukte og nye dekk. Vi har nå bygget nytt bygg til dette og det skal skilles vekk fra driften så vi får rendyrket bildemonteringsdriften. 

Dele lageret vårt består i av underkant av 30 000 deler. Vi prøver å bevare deler også til eldre biler samt mye til bil av nyere dato.  

Vårt salg av brukte bildeler går igjennom nettbutikken, mail og på telefon. Vi sender pakker over hele landet, og har egen budbil for levering av deler i rogalandsområdet. 

 

Det er travle tider og det er mye som skjer i bransjen.  

 

Link til nettside: www.hompen.no 

Vi er også å finne på google bedrift, facebook og instagram. 

 


Publisert 10.12.2021   |   Nyhetsarkiv

  • Det finnes ingen deler i listen